Het team

drs. Jos Felix RA/AA

Bedrijfsadviseur

Ondernemers helpen vooruit te kijken en de juiste beslissingen te nemen. Daarvoor kom ik als directeur van Felix Groep al meer dan 10 jaar fluitend mijn bed uit. Als bedrijfsadviseur vul ik daarnaast ons juristenteam aan. Mijn handelsmerk? Een sparringspartner met wie u op alle niveaus kunt schakelen en die adviezen altijd praktisch weet te maken.

mr. Hanneke Beens – Westerink

Bedrijfsjurist

Koopovereenkomst, arbeidscontract of algemene voorwaarden doorlichten of opstellen? Juridisch advies over de bedrijfsvoering? Daarvoor zijn ondernemers bij mij aan het juiste adres. Ik combineer mijn inhoudelijke expertise als bedrijfsjurist met een voorliefde voor duidelijke taal. U krijgt van mij dan ook geen moeilijke betogen maar een pasklaar antwoord waar u direct iets mee kunt.

mr. Lilian Bakker

bedrijfsjurist

Als bedrijfsjurist bijt ik mij graag vast in juridische vraagstukken. Daarbij heeft niet alleen de juridische kwestie an sich mijn interesse. Juist de mens of organisatie achter het vraagstuk maakt voor mij het verschil. Ik streef naar een praktische oplossing waar u daadwerkelijk baat bij heeft. Ook het debiteurenbeheer en bijbehorend incassorecht neem ik u graag uit handen!

mr. Jan Rolleman

Fiscalist

Lange adviesbrieven vol belastingjargon? Dat is niet mijn stijl. Wel praktisch adviseren over uw dagelijkse transacties, investeringen, bedrijfsopvolging, en tal van andere zaken waarbij de Belastingdienst een rol speelt. Altijd gericht op een optimaal fiscaal advies.

Sienke Riezebos – van de Wetering

Secretaresse

Ik lever altijd hetzelfde, en daardoor is geen dag voor mij hetzelfde. Dat is minder gek dan het misschien klinkt. U kunt namelijk altijd rekenen op een warm welkom aan onze balie en iemand die meedenkt. Net als mijn collega’s trouwens. Dus afwisseling? Graag, maar niet in de kwaliteit die u krijgt!

Ilse van den Belt – Hoekman

Secretaresse

Klanten én collega’s ondersteunen. Dat is mijn werk als secretaresse. Schakelen tussen die twee ‘werelden’, vind ik een uitdaging. Ik weet precies wat er speelt. En onderneem actie. Dat doe ik snel, precies én vriendelijk. Mijn doel: glimlachende klanten en collega’s die blind op mij vertrouwen.